Radio De Schans » Artiesten Nieuwtjes

 

Henk Kersten eert zijn vrouw

 

Auto verkoper Henk Kersten is weer volop bezig met zijn favoriete bezigheid.Na 20 jaar te zijn gestopt met zingen is hij nu weer in volle glorie aan het optreden in verschillende cafe’s en op mooie feesten.Door vele talentenjachten te hebben gewonnen is hij dan ook een stapje verder gegaan.De nieuwe single “Mijn vrouw” is dan ook echt een super gezellig levenslied .Samen met producer Peter van Lahaye hebben ze met groot plezier gewerkt aan deze cover en is het boven verwachting  geworden.“Ik heb met veel plezier deze single gemaakt en hopelijk brengt hij  veel gezelligheid naar het grote publiek“ dat zijn de woorden van Henk Kersten.Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. 

 


 

 

Verfrissend nummer voor Martina Du Ton

 

Martina Dekkers uit Amsterdam gaat schuil achter de artiestennaam “Martina Du Ton” en is aan haar Nederlandse naam gekomen via adoptie. Ze is opgegroeid in Watergraafsmeer en heeft op de Zeeburgerdijk de Modevakschool gevolgd, na haar studie verhuisde ze naar Den Haag waar ze nu werkzaam is als modestylist. 

Martina wilde onder de artiestennaam Martina Du ton haar zangcarrière betreden, en is als Singer songwriter aan de slag gegaan en na geruime tijd Engelse liederen gezongen te hebben heeft ze besloten om in het Nederlands verder te gaan.

Dus verschijnt ze nu met haar nieuwe nummer “Sjansen”

Een heerlijk zomers verfrissend nummer en een mooie zangeres dus alle ingrediënten voor een zomerhit zijn aanwezig.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. 

 


 

 

Ron de Ridder viert de zomer met ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’

 

De Gelderse Ron de Ridder timmert al jaren aan de weg. Hij heeft al een 20 tal solo singles uitgebracht met clip, maar opvallend waren de singles ‘Wondermooie dag’ en ‘Engel aan mijn zij’, waarmee hij veel aandacht in de Nederlandse en Vlaamse media wist te vergaren. 

Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, getiteld ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’. Hiervoor dook Ron opnieuw de studio in van producer Lei de Bruyn met een heerlijke zomerse plaat als resultaat. 

Uiteraard is er voor ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’ een passende videoclip geschoten welke veelvuldig op de clipkanalen te zien zal zijn. Steek de barbecue aan en dans samen rond het vuur met deze gezellige zomerse single van Ron de Ridder.

 

 

Met dank aan: ArtiestenPromotie Jeanette de Wit