Radio De Schans » Artiesten Nieuws

Met dank aan | ArtiestePromotie ( Jeanette de Wit) | Score Promotions (Dennis) | PlugPlugging | Showbizzinfo Geert Hakze Muziek & Artiesten Promotie | HollandsHitForum | Rudy Swartenbroeckx |

Kees Versluys - In Lijn

Het nieuwe pareltje van Kees Versluys "In Lijn" is nu officieel uit. Behalve dat IN LIJN een schilderij is uit het oeuvre van Piet Mondriaan, is het ook een omschrijving van voorwerpen of mensen die precies op een rij zijn geplaatst. Zie hier de oorsprong van de tekst voor de nieuwe single van Kees Versluys. De tekst is speciaal voor dit nummer geschreven door Kees Koedooder.IN LIJN is een crossover Country-Rock & Roll nummer maar in een Nederlandstalige uitvoering. Het feestgehalte nodigt de luisteraar uit om de voeten van de vloer te heffen om met elkaar IN LIJN te dansen. Dat dansen gaat zeker lukken, want de track is een onvervalst Rock & Roll feestnummer, waarop je goed kunt bewegen. 

 

Angelina Garcia - Neem me mee

Haar debuutsingle 'Neem me mee' kwam tot stand i.s.m. Billy Dans, Hans Tomassen, Mark Pattiapon en Jochem Fluitsma. Het 19 jarige talent uit Amsterdam beseft nog niet wat haar allemaal in korte tijd is overkomen.'Dit is zo verschrikkelijk nieuw én spannend voor mij. Het is allemaal zo snel gegaan. Het besef is er nog niet helemaal. Ik ben ook ontzettend blij dat ik nu de trotse eigenaar ben van 'Neem me mee', glundert Angelina. Angelina zag onlangs op Facebook een bericht van Billy Dans. 'Hij had samen met Hans Tomassen een aantal liedjes geschreven en daar zochten ze kandidaten voor. 'Ik had daar interesse in en stuurde een bericht. Er volgde een afspraak in de studio van Billy waar ik 'Neem me mee' opnam. Vervolgens stuurde ik het lied naar Robby Langendorff die voorstelde het lied uit te brengen op het Smaragd Music label', meldt Angelina.

 

 

Ronn Amsterdam

De Wijchense volkszanger heeft zojuist zijn nieuwe single “Jij bent nu vrij” gelanceerd. “Omdat steeds meer mensen in mijn omgeving overlijden, en mijn moeder ook al 74 jaar is, kreeg ik inspiratie om te gaan schrijven". Samen met Mario Kolenbrander heb ik het nummer gemaakt.

We wensen Zanger Ronn uiteraard heel veel succes!!

‘Jij bent nu vrij’ is mede mogelijk gemaakt door DLC Airless Spuitwerken, Stevan Auto’s, De Verfspuiter en JP Licht & Geluid Empire en Richard. Ronn Amsterdam is natuurlijk ook te boeken voor feesten en partijen onder tel. 0627351616

 

Artiestennieuws wordt mede mogelijk gemaakt door HollandsHitForum